Letovanja, Zimovanja, Putovanja... Prijateljski niske cene!

Beograd, Njegoševa 41/1
011 630 55 00, 011 2459 536

Dvorci Bavarske Nova g.

DVORCI BAVARSKE - MINHEN - SALCBURG -  NOVA GODINA PUTOVANJE AUTOBUSOM / DOČEK NOVE GODINE AUTOBUSOM DVORCI BAVARSKE
 
Dvorci Bavarske Nova godina 2015 putovanje / Novogodišnja putovanja za Minhen, Salcburg / Evropski gradovi / Dvorci Bavarske doček Nove godine / Novogodišnje putovanje autobusom - Dvorci Bavarske uključuje posetu Minhenu, Salcburgu i jezeru Kimze kao osnovnim destinacijama. Ovim novogodišnjim putovanjem i fakultativnim izletima koje su u ponudi možete posetiti jož nekoliko zanimljivih mesta. Osam vekova sticano državno bogatstvo, bavarski kralj Ludvigu II uspeo je da potroši za kratko vreme podižući i renovirajući svoje dvorce iz mašte – Nojšvanštajn, Linderhof i Herenkimze. Izgradnja i opremanje ovih dvoraca državu u to vreme dovela je do bankrotstva, ali danas ovi dvorci vraćaju državi svoj dug kroz posete miliona turista. Posetite Minhen i Salcburg, grad BMW-a i Oktoberfesta kao i Mocartov grad i prestonicu klasične muzike. Proverite koliko su jedinstveni ovi gradovi, saznajte nešto više o kralju Ludvigu i mitovima koji se za njega vezuju. Ovogodišnja prolećna jesenja putovanja u oktobru će vam to omogućiti. Dođite da se dogovorimo! 
Novogodišnje putovanje MINHEN – BAVARSKA „METROPOLA SA DUŠOM“, jedan je od najlepših gradova Nemačke, kulturni i boemski centar, grad brojnih istorijskih spomenika koji pričaju o vekovnim vladarima Bavarske iz dinastije Vitelsbah, ali i remek dela moderne tehnologije i arhitekture, poput čuvene Alians-Arene. Svetski centar sajamskih priredbi, grad pivnica i Oktoberfesta, obavezuje posetioce da osete tipičnu bavarsku atmosferu uz sveže točeno pivo i kolenice.
Putovanje SALCBURG – „RIM SEVERA“, sedište moćne nadbiskupije i rodni grad V.A. Mocarta, svojom pozicijom na reci Salcah i jedinstvenom renesansno-baroknom arhitekturom,  ostavlja posetioca bez daha već na prvi pogled i sa razlogom se smatra jednim od najlepših gradova Evrope. Ovogodišnje novogodišnje putovanje za Minhen i Slacburg je prava prilika da o ovim gradovima saznate nešto više. Istorijski centar Salcburga je od 1997. godine pod zaštitom UNESCO-a. Po veličini je četvrti gradu u Austriji i glavni je grad savezne (istoimene) države Salcburg. Putovanje za Salcburg sa svojim fakultativnim izletima će vam promeniti mišljenje o ovom delu Evrope. Iako nije evropska metropola, spada u red najpoštovanijih gradova Evrope sa dugom istorijom, bogatom kulturom i tradicijom.
Proverite i rezervišite neko od naših Novogodišnjih putovanja i aranžmana 2015 na 011 630 5500. Putovanje Dvorci Bavarske autobusom - Dođite da se dogovorimo! Prijateljski niske cene - Nova godina 2015
 
DVORCI BAVARSKE - MINHEN - SALCBURG - NOVOGODIŠNJE PUTOVANJE AUTOBUSOM

 

Tip prevoza: 
Autobus

DVORCI BAVARSKE - MINHEN - SALCBURG -  PUTOVANJE AUTOBUSOM -  NOVA GODINA 
Dvorac Nojšvanštajn je imao najnaprednija dostignuća svoga doba, toplu i hladnu tekuću vodu,centralno grejanje,a toaleti su imali automatski sistem ispiranja. Kralj je koristio električni sistem zvona da pozove poslugu, a na trećem i četvrtom spratu su čak bili postavljeni i telefoni. Jedna od posebnih karakteristika dvorca su velika prozorska okna. Prozori ovih veličina su bili retka pojava u to vreme.